Ragnar Johansson, vd för Svenska Orient Linien och Wallenius SOL.

Fotograf: Wallenius SOL

Kategori: Arbetsmiljö

SOL och Wallenius SOL prisas som arbetsgivare

Svenska Orient Linien (SOL) och Wallenius SOL har fått en utmärkelse för den höga nivån av engagemang bland sina medarbetare.
Det är företaget Brilliant som årligen ger priser till arbetsgivare som presterar väl i medarbetarundersökningar. SOL och Wallenius SOL får en utmärkelse för att de har lyckats skapa ett positivt arbetsklimat som resulterar i högt medarbetarengagemang.

[flowy_not_logged_in] [flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link] [/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.

[/flowy_non_subscriber] [flowy_subscriber_only] till arbetsgivare som presterar väl i medarbetarundersökningar. SOL och Wallenius SOL får en utmärkelse för att de har lyckats skapa ett positivt arbetsklimat som resulterar i högt medarbetarengagemang.

Bland sex finalister av företag med upp till 100 anställda har SOL och Wallenius SOL det största engagemanget bland sina anställda och kan därmed titulera sig Årets arbetsgivare, skriver Brilliant i ett pressmeddelande.

En ankarkätting är inte starkare än den svagaste länken och det är ett tankesätt som genomsyrar allt vi gör.

Ragnar Johansson, vd för SOL och Wallenius SOL

– Vi är oerhört stolta över den här utmärkelsen. Vi vet hur viktigt det är att bygga en besättning som är ödmjuk och trivs med att jobba i team. En ankarkätting är inte starkare än den svagaste länken och det är ett tankesätt som genomsyrar allt vi gör, säger Ragnar Johansson, vd för SOL och Wallenius SOL, i pressmeddelandet.

Resultatet av medarbetarundersökningen visar att SOL och Wallenius SOL har högt engagerade medarbetare som upplever fullt förtroende från ledningen och skulle rekommendera arbetsplatsen till andra.

– Det är fantastiska resultat som i grund och botten handlar om att vi har en gemensam syn på hur man behandlar och tar hand om varandra. Vi kommer att fortsätta att jobba systematiskt med att upprätthålla den unika företagskultur som var och en av våra medarbetare bidrar till dagligen, säger Ragnar Johansson.

[/flowy_subscriber_only]
Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]