Deprecated: http_build_query(): Passing null to parameter #2 ($numeric_prefix) of type string is deprecated in /www/sjofartstidningenv2_493/public/wp-content/themes/sjofartstidningen/inc/Controllers/Views.php on line 346

Företag:

Linnéa Karlsson

Stena RoRo har anställt Linnéa Karlsson som Business Controller. Hennes primära ansvar omfattar redovisning och ekonomisk uppföljning inom olika delar av företaget. Hon har en gedigen bakgrund med bland annat studier inom företagsekonomi och erfarenhet av olika roller som ekonomiassistent på ett byggföretag, kundtjänst på en av Sveriges största banker och revisor.

Möjligheten att vara en del av ett företags tillväxt och på ett ikoniskt Göteborgsbaserat företag lockade henne till Stena RoRo. Hon ser fram emot att bidra till Stena RoRos ekonomiska utveckling och hoppas få nya idéer på bordet.
– Mina första två veckor har varit intensiva men väldigt roliga. Det har varit fantastiskt att träffa och lära känna alla mina kollegor, lära känna våra fartyg och naturligtvis fördjupa mig i de ekonomiska aspekterna, säger hon.

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]