Fotograf: GAC

Hallå där Lukas Jönsson!

Hallå där Lukas Jönsson, vd för GAC Sweden som nu tar över Ivar Lundh & Co:s agentverksamhet och dessutom just startade ett kontor i Nynäshamn.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]ttp://www.sjofartstidningen.se/gac-expanderar-sverige/”>just startade ett kontor i Nynäshamn.

Varför gör ni detta?

Det ligger i linje med vår plan att expandera i Sverige, att med egna kontor och egen personal serva våra kunder längs en större del av Sveriges kustremsa. Ett Stockholmsbaserat kontor är strategiskt geografiskt sett eftersom vi kommer att hantera anlöp i Mälaren, Södertälje, Norrköping och Oxelösund förutom tidigare nämnda Stockholm och Nynäshamn.

Varför gör ni det just nu? 

Vi fick frågan från en av våra nyckelkunder, som vi har ett långt gemensamt förflutet med i Göteborg, om vi kunde öppna upp ett kontor i Nynäshamn och leverera samma goda service där. Självklart sa vi ja. Det är en lång tradition inom GAC att följa kundens önskemål som vi nu spinner vidare på. På sikt är Norvik intressant och med kontoret i Nynäshamn har vi första parkett för att positionera oss för den kommande etableringen.

GAC Sweden är Göteborgsbaserat – vänder ni ögonen mer mot huvudstaden nu?

Absolut, jag är övertygad om att många kunder är intresserade av att arbeta med oss på östkusten också!

Hur ser framtiden ut för GAC Sweden?

Jag skulle vilja säga god. Vi tar ett stort kliv i och med etableringarna i Nynäshamn och Stockholm men vi glömmer inte vad det är som har tagit oss hit – våra kunder och vår servicenivå. Det är viktigt att i en bransch som effektiviserar och vänder på varenda krona komma ihåg att vi är ett serviceföretag och vår främsta tillgång är medarbetarna och deras relationer med kunder, leverantörer, hamnar, terminaler, avlastare, mottagare av last och alla andra intressenter som berörs vid ett fartygsanlöp. Vi tror på handslagets makt och att bygga relationer på plats i hamnarna. Det är då vi ser att vi har nöjdast kunder plus att det öppnar upp många nya kommersiella möjligheter. Det är viktigt att vi är måna om och stolta över begreppet hamnagent och klarerare och alltid tillför värde till alla runtomkring oss.

[/flowy_subscriber_only]

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]