Företag:

Andréa Jällbrink

Andréa Jällbrink tillträder rollen som councel och Head of Shipping på Setterwalls i Göteborg. Andréa Jällbrink började för snart sju år sedan i transporträttsgruppen på Setterwalls. Med sin gedigna expertis har hon nu tillträtt rollen som counsel och i samband med detta axlar hon även ansvaret som Head of Shipping på Göteborgskontoret.

– Vi är otroligt glada att Andréa väljer att fortsätta sin karriärsresa hos oss på Setterwalls. Hon är ett starkt namn inom transportbranschen, en riktigt vass advokat och en omtyckt kollega, säger Jenny Hammarberg, vd för Setterwalls i Göteborg.

Andréa Jällbrink har arbetat på Setterwalls sedan 2017. Hon arbetar främst med sjö- och transporträtt men tillhör även Setterwalls commercialgrupp där hon biträder klienter i frågor avseende bland annat kommersiella avtal.

– Jag har trivts väldigt bra på byrån sedan dag ett och det känns fantastiskt roligt att nu få möjligheten att ta nästa steg och fortsätta utvecklas tillsammans med alla duktiga kollegor på Setterwalls. Jag ser fram emot att ta ett större ansvar för att driva byrån framåt, såväl i våra klientrelationer som utifrån ett medarbetarperspektiv, säger Andréa Jällbrink.

|

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]