Organisatör: Nordic Crisis Management AS

Hamnskyddsseminariet SESWE 2024

Hamnskyddsseminariet ger dig möjlighet att ta del av både ny information och fördjupa redan existerande kunskaper inom sjöfarts- och hamnskyddsvärlden, diskutera aktuella regelverk och hotbilder samt utbyta erfarenheter med övriga deltagare. Vidare får du vässa din krishanteringsförmåga genom en ISPS-relaterad övning och mycket mera. Nedan följer ett utdrag ur programmet. Ett detaljerat schema för de två kursdagarna kommer att skickas ut till anmälda deltagare närmare kursstart.

  • ISPS 20 år – Trender inom sjöfartsskydd/hamnskydd
  • Hotbild 2024 inkluderat den ökade terrorshotsnivån
  • Nyheter från myndigheterna
  • Erfarenhetsdelning från rollen som PFSO/PSO
  • Parallella regelverk
  • AI/modern teknologi/utveckling
  • ISPS-övning

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]