Fotograf: Pär-Henrik Sjöström

Kategori: Passagerarsjöfart

Viking XPRS uppgraderas

Bil- och passagerarfärjan Viking XPRS, som går i Viking Lines trafik mellan Helsingfors och Tallinn kommer under vintern och våren att renoveras.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]ch våren att renoveras.

Det är främst fartygets utbud av restauranger och shoppingmöjligheter som utökas.

Arbetena utförs medan fartyget är i trafik och har redan påbörjats. Meningen är att allt ska vara klart till sommarsäsongen 2015.

Ny restaurang

Redan i februari öppnas den nya à la carte-restaurangen Wine & Dine. En ny Fashion Shop-butik öppnar likaså i februari. I slutet av mars är ombyggnaden av den mångfunktionella Red Rose-restaurangen klar. Samtidigt förstoras barnens lekrum. Dessutom förnyas entréutrymmet i konferensavdelningen. Ute på däck utökas antalet sittplatser.

Feedback

Viking Line uppger att rederiet har tagit kundernas önskemål och feedback i beaktande vid planeringen av moderniseringen.

– Vi satsar på trivseln och serviceutbudet ombord för att erbjuda våra kunder just sådana upplevelser som de önskar. Många efterlyser exempelvis högklassiga restaurangtjänster också under kortare sjöresor, säger Viking Lines marknadsdirektör Kaj Takolander.

[/flowy_subscriber_only]

Kommentarer

  • MH

    Mattbyte m a o

  • Ulf S.

    Äntligen! Det är många saknat en lugn a la carte-restaurang. Det har konkurrenten på samtliga fartyg. Däremot så blir ju inte Viking XPRS större i och med detta. Den är alltför liten och borde få en storasyster som är yngre. (strunta i det ologiska i sista meningen)

Artikeln är stängd för fler kommentarer

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]