Ulf Granander slutar på ACL

Ulf Granander, vd för ACL Sweden AB, lämnar företaget med omedelbar verkan.– ACL står inför stora förändringar och nybyggen och i den växlingen kände jag det lämpligt att göra något annat. Det här ger mig möjlighet att ägna mer tid åt mig själv, säger Ulf Granander till SST.Beslutet att lämna ACL är enligt Ulf Granander hans eget och har vuxit fram under en lång period. I förra veckan kom parterna under diskussioner fram till den här lösningen.– Nu ska jag ta det lugnt och ägna mig åt familjen. Jag älskar transportbranschen och sjöfart och har inte för avsikt att vara overksam resten av mitt liv, men jag vill inte gå in närmare på det nu, säger han.Fram till dess att en ny vd har utsetts till ACL:s Göteborgskontor kommer Brian Langford, SVP Commercial Operations Europe, att ersätta Ulf Granander på posten.– Jag tror på ACL och på deras framtid och ser fram emot att följa dem på avstånd, säger Ulf Granander.