Fotograf: Christiane Schröder, TT-Line

Kategori: Hamn/Logistik

TT-Line sluter nytt avtal med Trelleborgs Hamn

TT-Line och Trelleborgs Hamn AB har tecknat ett nytt avtal på tio år. 
TT-Line är Trelleborgs Hamns största rederikund. I nuläget har rederiet sju fartyg som opererar på linjerna mellan Trelleborg och Travemünde, Rostock, Swinoujscie och Klaipeda, och under 2022 väntas även ett av TT-Lines två nya fartyg, Green Ship, att tas i drift. Nu har TT-Line och Trelleborgs Hamn ingått ett nytt tioårsavtal, uppger bolagen i ett pressmeddelande.

[flowy_not_logged_in] [flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link] [/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.

[/flowy_non_subscriber] [flowy_subscriber_only]es två nya fartyg, Green Ship, att tas i drift. Nu har TT-Line och Trelleborgs Hamn ingått ett nytt tioårsavtal, uppger bolagen i ett pressmeddelande.

– Vi ser mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt framgångsrika samarbete som pågått i 60 år, säger Hanns H. Conzen, vd för TT-Line.

Jörgen Nilsson, vd i Trelleborgs Hamn uppger i samma pressmeddelande att det finns en potential med Trelleborgs Hamns geografiska läge.

– Det är oerhört glädjande att TT-Line väljer att förlänga sitt avtal och ser potentialen med Trelleborgs Hamns unika geografiska läge. Det är av stort värde för oss som hamn att TT-Line erbjuder hela fyra destinationer och vi ser fram emot ytterligare kapacitet med de två nya fartygen Green Ships, säger han.

Avtalet gäller från och med 1 januari 2022 till och med 31 december 2031.

[/flowy_subscriber_only]
Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]