Fotograf: Seatrade Maritime

Kategori: Folk/företag | Tank

Thun Tankers vd hyllades på maritim prisgala

Karin Orsel, vd för MF Shipping Group och Thun Tankers, tog under onsdagen emot priset för mångfald och jämlikhet Diversity & Equality Award vid den trettioandra upplagan av Seatrade Awards.
Karin Orsel säger att priset kom som en överraskning:

[flowy_not_logged_in] [flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link] [/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.

[/flowy_non_subscriber] [flowy_subscriber_only]el, vd för MF Shipping Group och Thun Tankers, tog under onsdagen emot priset för mångfald och jämlikhet Diversity \u0026amp; Equality Award vid den trettioandra upplagan av Seatrade Awards.”} /–>

Karin Orsel säger att priset kom som en överraskning:

– Det är en stor ära och ett nöje att blir överraskad av att vinna the Seatrade Diversity and Equality Award. Mångfald och jämlikhet ingår i kärnan för vår affärsverksamhet. Det är i det avseendet som priset kom som en överraskning eftersom det för oss, våra kunder och alla i vår organisation är en naturlig process och någonting vi starkt understödjer, kommenterar Karin Orsel i ett filmklipp i sociala medier där hon också visar sjösättningen av Thun Tankers nybygge Thun Equality.

Förebild som entreprenör

På prisceremonin, som hölls digitalt och går att se i efterhand, fick hon en ordentlig hyllning genom Chris Morley, Seatrade Maritimes evenemangsdirektör:

– Årets sökande efter en värdig mottagare av the Diversity and Equality Award ledde oss mycket snabbt till årets vinnare. Karin Orsel, som grundade MF Shipping Group när hon var 23 år, är inte bara en förebild för kvinnliga entreprenörer, hon är en ständig förkämpe för mångfald, jämlikhet och inkludering i hela den maritima näringen. Hennes katalog över prestationer och ansvarsuppdrag är nog för att ge de mest erfarna maritima proffsen mindervärdeskomplex. Hennes styrka som ledare riktar ljuset mot mångfald och inkludering och bidrar till att motivera och entusiasmera nästa generations maritima ledare: en generation som utan tvekan kommer att sätta mångfald och inkludering i centrum för sina affärsbeslut.

Seatrade Maritime är Londonbaserade maritima event- och informationsföretaget Informas nyhetstjänst.

En längre artikel om Karin Orsel och årets Seatrade Awards finns i kommande nummer av Sjöfartstidningen, som kommer ut den 19 november.

[/flowy_subscriber_only]

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]