Singapore.

Fotograf: Debra Massey

Kategori: Försäkring

The Swedish Club öppnar kontor i Singapore

The Swedish Club öppnar nytt kontor i Singapore. Det är ett fullservicekontor som ansvarar för bolagets kunder i Asien.
Brian Png, Team Manager för Singaporekontoret, säger i ett pressmeddelande att Singapore är allmänt erkänt som en av de viktigaste maritima naven i världen, och öppnandet av det nya kontoret är ett viktigt steg för The Swedish Club. 

[flowy_not_logged_in] [flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link] [/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.

[/flowy_non_subscriber] [flowy_subscriber_only]toret, säger i ett pressmeddelande att Singapore är allmänt erkänt som en av de viktigaste maritima naven i världen, och öppnandet av det nya kontoret är ett viktigt steg för The Swedish Club. 

– Det kommer att komplettera Team Hong Kong och göra det möjligt för oss att gemensamt fullt ut dra nytta av vårt allt-i-ett-erbjudande och säkra och ytterligare stärka vår position i Asien, och stärka varumärket med förbättrade försäkringstjänster, skadeförebyggande tjänster, säger han och fortsätter:

– Våra medlemmar i Singapore har ökat avsevärt under de senaste åren, och med en bas i Singapore blir vi mer tillgängliga för dem, potentiella kunder och affärspartners och kan erbjuda support ansikte mot ansikte. Genom att vara en del av denna unika sjöfartsgemenskap kan klubben erbjuda många möjligheter för ytterligare expansion i den här livliga regionen.

Team Singapore är ett fullservicekontor och ansvarar för medlemmar i Singapore och andra marknader i Asien, inklusive Indien, Japan och Thailand.

The Swedish Club öppnade sitt första kontor utanför Sverige 1980 i Pireus och sitt andra i Hong Kong 1982. Sedan dess har den öppnat kontor i Oslo och London.

[/flowy_subscriber_only]
Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]