Tord Nilsson med Lars Nilsson och teamet på Swedish Clubs Londonkontor.

Fotograf: The Swedish Club

Kategori: Försäkring

Swedish Club utökar i London

Försäkringsbolaget The Swedish Club öppnar ett nytt större kontor i London. Det tillkännagavs under London International Shipping Week.

Att stärka bolagets regionala kontor är ett viktigt fokus för The Swedish Club under 2023, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– London är ett viktigt affärscentrum med en djup pool av försäkringsgivare, mäklare och juridiska experter, med rykte om sig av att främja innovation and sätta utvecklingsstandarder. Vi utvecklar ett fullservicekontor för att vi ska kunna bygga ännu starkare relationer med våra befintliga kunder och skapa nya partnerskap. Våra nya större lokaler kommer att rymma denna expansion, säger Thomas Nordberg, vd för The Swedish Club i pressmeddelandet.

Thomas Nordberg, vd för The Swedish Club. Foto: The Swedish Club

Under London Shipping International Week hölls ett arrangemang för medlemmar, mäklare och affärspartners på det nya kontoret. Gästerna välkomnades av Lars Nilsson, som etablerade Londonkontoret 2015 och som nu tar rollen som Senior Advisor på bolagets huvudkontor. Han tackades av bolagets vd för sina insatser för Swedish Clubs utveckling på Londonmarknaden.

Bygger vidare

Tord Nilsson tar senare i år över som chef för teamet i Storbritannien.

– Det är ett privilegium att få vara i hjärtat av försäkringsindustrin, där förändring sker på daglig basis. Vi har funnits i London i åtta år. Nu bygger vi vidare på det åtagandet och arbetar mot att leverera försäkrings- och skadeservice till ägare och mäklare från de nya lokalerna, säger han.

The Swedish Club öppnade sitt första kontor utanför Sverige 1980 i Pireus och sitt andra i Hong Kong 1982. Sedan dess har bolaget öppnat kontor i Oslo, London 2015 och Singapore 2022.