Fotograf: The Swedish Club

Kategori: Försäkring

Swedish Club växer i Asien

Styrelsen för försäkringsbolaget The Swedish Club har godkänt en plan för att kraftigt förstärka sin närvaro i Asien.
The Swedish Club kommer att etablera ett nytt kontor i Singapore som erbjuder kunderna full service. Enligt ett pressmeddelande kommer det nya kontoret att göra det möjligt för det framgångsrika kontoret i Hongkong att intensifiera sin verksamhet både lokalt och i hela Kina.

[flowy_not_logged_in] [flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link] [/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.

[/flowy_non_subscriber] [flowy_subscriber_only]er kunderna full service. Enligt ett pressmeddelande kommer det nya kontoret att göra det möjligt för det framgångsrika kontoret i Hongkong att intensifiera sin verksamhet både lokalt och i hela Kina.

Försäkringsbolaget har i över 35 år varit aktivt på marknaden i Singapore och utökat antalet kunder betydligt.

– De tidigare årens expansion förutspås fortsätta inom den asiatiska sjöfartssektorn. Det är viktigt att vi har goda förutsättningar att erbjuda service till den växande marknaden. Valet av Singapore för ett andra kontor i Asien är ett naturligt steg för The Swedish Club eftersom det finns en historiskt stark sjöfartskoppling mellan Singapore och de nordiska länderna, säger Lars Rhodin, vd för The Swedish Club.

Lars Rhodin tillägger:

– Detta är ett spännande steg för oss. Vi planerar att erbjuda den ”allt-i-ett”-service som The Swedish Club är känd för i hela världen och ser fram emot möjligheten att bygga ännu tätare kontakter med sjöfartsbranschen i Singapore.

[/flowy_subscriber_only]

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]