Fotograf: Stena Line

Kategori: Folk/företag

Stena Line sponsrar EuroPride 2018

När årets EuroPride hålls i Göteborg och Stockholm går Stena Line in som en partner som en del i sitt engagemang för mångfald och likabehandling.

– Vi på Stena Line välkomnar alla till oss, oavsett om du vill jobba här, resa med oss eller bli en av våra affärspartners. Att delta var för oss en självklarhet och vi är mycket stolta över att stå bakom EuroPride och de värderingar kring jämställhet och mångfald de representerar, säger Ian Hampton, Chief People & Communications Officer på Stena Line.

Förutom att delta i paraden i Göteborg kommer rederiet också att flagga flera av sina fartyg och terminaler runt om i Europa med prideflaggan mellan 27 juli och 19 augusti.

– Precis som att vi skiljer oss åt, gör även våra kunder det. Desto mer mångfacetterade och kunniga vi blir, desto bättre blir vi också på att uppfylla våra kunders önskemål och skapa en riktigt bra reseupplevelse där de känner att vi bryr oss, säger Ian Hampton.

EuroPride är ett internationellt HBTQ-event som hålls i en ny stad varje år. I år delas äran mellan Göteborg och Stockholm och Stena Line är bronssponsor till EuroPride Göteborg.