Fotograf: Scandlines

Kategori: Folk/företag | Miljö | Passagerarsjöfart

Scandlines anslutet till svavelallians

Scandlines har anslutit sig till Trident Alliance – en rederiallians som verkar för en förstärkning och ett konkurrensmässigt införande av de nya svavelreglerna.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]v de nya svavelreglerna.

– Jag är glad för att att Scandlines som medlem av Trident Alliance, långt innan 1:a januari 2015, hade en precis och ambitiös plan för att tillmötesgå de nya svavelkraven,för hela vår flotta, säger Søren Poulsgaard Jensen, CEO på Scandlines.

Trident Alliance har vuxit ur ett initiativ från rederibranschen där medlemmarna tillsammans verkar för en förstärkning av de maritima svavelreglerna. I och med medlemskapet i alliansen förpliktigar sig Scandlines att stötta ett starkt och transparent införande av de nya svavelreglerna, skriver rederiet i ett pressmeddelande. Samt att reglerna implementeras på ett miljö- och konkurrensmässigt sätt i företaget.

Trident Alliance har idag 32 medlemmar från flera olika länder. Förutom danska rederier finns företag från bland annat Sverige, Norge, Nederländerna, Grekland och Chile representerade.

[/flowy_subscriber_only]

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]