tisdag 25 mars 2014
Debatt. Sjöbefälsföreningen, SBF, sätter hela sin organisations goda rykte på spel genom oseriöst förhandlande där de obstruerar ett nytt modernt kollektivavtal inom Skärgårdsområdet, skriver Almega Tjänsteföretagen i en debattartikel.

SBF till motattack. ”Ryktet om vårt vanrykte är betydligt överdrivet”, skriver Sjöbefälsföreningen, SBF, i en replik på Almegas utspel i förhandlingarna om nytt kollektivavtal.

Viktigt besked. Amerikanska FMC har sagt ja till P3-alliansen, som nu väntar på beslut från konkurrensmyndigheter i EU och Kina.

(UPPDATERAD). Ett av Höegh Autoliners bilfraktfartyg som deltagit i sökandet efter vrakdelar från Malaysia Airlines försvunna flygplan fortsätter nu på sin kommersiella segling.

Enligt reglerna. Budplikt har uppstått för Transatlantics huvudägare, som nu har lagt ett bud på fem kronor per aktie till aktieägarna i Transatlantic.

Fyrtal. Den finska motortillverkaren utökar sitt utbud av motorer som klarar gasdrift.

Ovanligt fall. Sjöfartsverket har tvingats att dirigera om fartygstrafiken till Luleå för att rädda strandsatta renar. Ett tiotal fartyg drabbade.
Nya platsannonser

4 veckor Sjöfartsverket, Norrköping

4 månader Luleå Hamn AB, Luleå

4 månader Luleå Hamn AB, Luleå

2 månader Tarbit Shipping AB, Skärhamn

2 månader Alba Tankers, Göteborg

3 veckor Nordic Storage, Oskarshamn

2 veckor Tallink Silja Line, Stockholm

2 månader TT-Line, Trelleborg

2 veckor LGM Engineering,
Följ oss på

Korsgatan 20
411 16 Göteborg · +46 31 712 17 50