Fotograf: Founders Alliance

Kategori: Folk/företag | Offshore

NOS årets grundare

Northern Offshore Services har utsetts till Årets Grundare 2015 av organisationen Founders Alliance. Utmärkelsen delades ut vid Entrepreneursgalan i Stockholm.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]eneursgalan i Stockholm.

David Kristensson, Michael Kristensson och Martin Landström, NOS grundare, fick ta emot priset av Prins Daniel efter att tidigare under dagen fått hålla en presentation av sitt bolag inför en jury bestående av Bertil Hult (EF Education First), Anders Wall (Beijer Alma), Shori Zand (Avesina), Niklas Adalberth (Klarna) och Percy Barnevik (Hand-in-Hand). 

Stort mod

När juryn sett och hört de tre bolagen som var nominerade till utmärkelsens presentation löd deras motivering till att NOS skulle vinna så här: ”Dessa entreprenörer har visat stort mod genom att våga satsa och ta risker inom en kapitalintensiv bransch. De fortsätter att utveckla nya koncept och idéer inom sin nisch, och bidrar därigenom till innovation, samhällsnytta och hållbarhet för framtiden. Ägarna till detta familjeföretag drivs av passion och samsyn, och i kombination med bra marginaler har företaget stor potential att fortsätta växa och utvecklas.”

– Det är ju såklart en väldigt fin utmärkelse som gör att vi får uppmärksamhet både internt och externt vilket gör att våra medarbetare kan känna sig stolta och att det vi gör är något bra, säger David Kristensson.

Rankingsystem

Aktuella för utmärkelsen är grundarna till alla bolag i Sverige med över 100 miljoner kronor i nettoomsättning, 10 miljoner kronor i årsresultat och 10 anställda. Dessutom används ett rankingssystem med tre index: historisk prestation, framtidspotential och samhällsnytta.

[/flowy_subscriber_only]

Kommentarer

 • Anonymous

  Väldigt kul. Så synd bara att alla duktiga redare inte vill hålla sina båtar här hemma. Danmark är den stora vinnaren tycks det.

 • Anonymous

  Grattis!

 • Anonymous

  Tillykke!

 • Pia Berglund, VD Svensk Sjöfart

  Grattis David och Co! Er modiga och framåtriktad satsning ger eko i företagsvärlden! Fortsätt ert fina arbete!

 • Dennie

  Det är ni verkligen värda.

  Grattis

 • Anonymous

  Grattis !!

Artikeln är stängd för fler kommentarer

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]