Fotograf: Sjöfartsverket

Kategori: Forskning | Hamn/Logistik

MonaLisa 2.0 kan vinna fint pris

MonaLisa 2.0-projektet har utsetts till en av åtta finalister i Lloyd’s List Global Awards 2015. Projektet har nominerats i innovationskategorin.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]et har nominerats i innovationskategorin.

Inte nog med att EU-kommissionen nyligen meddelade att man går in som medfinansiärer i valideringen av Sea Traffic Management-projektet MonaLisa 2.0. Nu har MonaLisa 2.0-projektet, som är ett europeiskt projekt som består av 39 partners men leds av Sjöfartsverket, nominerats till ett av priserna på Lloyd’s List Global Awards.

”Stolta”

Lloyd’s List Global Awards-priserna är en av de mest prestigefulla utmärkelserna inom sjöfartssektorn, där MonaLisa 2.0 alltså har nominerat i innovationskategorin. Kategorin utmärker innovativa projekt som kan utveckla sjöfarten.

– Vi är stolta över att vara en av de utsedda finalisterna, säger Ulf Siwe, kommunikationschef för MonaLisa 2.0-projektet och fortsätter:

Gala i London

– Att vinna skulle betyda mycket eftersom de flesta nominerade på galan är rederier och ett större genomslag för Sea Traffic Management hos dem skulle snabba på utvecklingen.

Vinnaren kommer att koras den 1 oktober på Lloyd’s List Global Awards som hålls i London.

[/flowy_subscriber_only]

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]