Fotograf: MMT

Kategori: Offshore

MMT samarbetar med CSA

MMT ingår en strategisk allians med det amerikanska företaget CSA Ocean Sciences för att erbjuda tjänster på den amerikanska offshore-marknaden.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]nska offshore-marknaden.

CSA är en internationell leverantör av marina miljötjänster. Tillsammans med MMT:s geofysiska och geotekniska kunnande inom olja och gas, förnybar energi och sammankoppling kan företagen erbjuda sina kombinerade tjänster, förklarar Kevin Peterson, CSA:s Chief Executive Officer.

– I kombination erbjuder MMT och CSA omfattande lösningar för operatörer som letar efter integrerade tjänster med one-stop, värdehöjande lösningar för konstruktion, planering och myndighetskrav, säger han i ett pressmeddelande.

Mätfartyg

MMT och CSA planerar att erbjuda sina kombinerade geofysiska/geotekniska tjänster och miljötjänster med ett avancerat mätfartyg. 

– Våra två företag är kända för sin höga kvalitet och fokuserad expertis inom våra områden. Vårt mål är att erbjuda våra kunder anpassade specialprodukter och högt förtroende för att hålla budget och tidtabell, säger Nils Ingvarson, CCO på MMT.

Fartyget kommer att utföra uppdrag för offshore vindkraftparker inom regionen nordöstra USA till Centralamerika.

[/flowy_subscriber_only]

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]