Jork Ranger ska förstärka TransBothnia-linjen.

Fotograf: Kees Torn/Wikimedia Commons

Kategori: Container | Ekonomi | Folk/företag

Mann Lines agent åt Transatlantic

Transatlantic satsar hårdare på Beneluxområdet och har inlett ett samarbete med Mann Lines.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]amarbete med Mann Lines.

För att stärka sin position på containersidan i Beneluxländerna har Transatlantic utsett Mann Lines till kommersiell agent i området. Meningen är att Mann Lines ska sälja containerfrakter åt Transatlantic, samtidigt som det svenska rederiet också hoppas kunna utnyttja Mann Lines service inom närsjöfart.

Stärker TransBothnia

Transatlantic tror också att samarbetet kommer att förstärka container-linjen TransBothnia med rutten Antwerpen-Kokkola-Oulo-Kemi-Piteå-Hamburg.

Som en konsekvens av samarbetet ska Transatlantics personal på kontoret i Antwerpen föras över till Mann Lines i Rotterdam.

Mats Johansson, Transatlatics commercial director för Finland och Beneluxländerna, är glad för att med Mann Lines stöd kunna utveckla Transatlantics service.

– Mann Lines har en stark position inte bara inom närsjöfart, utan också inom spedition, framhåller han i ett pressmeddelande.

Nischtransportör

Mann Lines vd Marcel Sparreboom säger å sin sida att de som självständiga agenter till Transatlantic nu kan förbättra sin logistik och därmed ge kunderna bättre service.

– Vi är oerhört glada och stolta över den nya agentöverenskommelsen med Transatlantic. Både vi och Transatlantic opererar som nischtransportörer inom Skandinavien och Östersjön, fast inom olika områden. Vi kompletterar varandra.

[/flowy_subscriber_only]

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]