Kuehne + Nagel ökar containervolymerna i Helsingborgs hamn.

Fotograf: Helsingborgs Hamn

Kategori: Container | Hamn/Logistik

K + N ökar i Helsingborg

Speditionsföretaget Kuehne + Nagel ökar sina containervolymer i Helsingborgs Hamn. Företaget hoppas snart kunna bygga ut volymerna ytterligare.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]snart kunna bygga ut volymerna ytterligare.

Kuehne + Nagel har samarbetat med Helsingborgs Hamn i många år och väljer nu att flytta betydande godsvolymer till Helsingborg. För Helsingborgs hamn handlar det i dagsläget om en ökning med 1.000 TEU per år.

Mer samarbete?

Hamnens försäljningschef Nicklas Romell bekräftar för Sjöfartstidningen att de också för samtal med Kuehne + Nagel om ett ännu intensivare samarbete.

– Ja, vi diskuterar ett par andra flöden också som vi tror kan ge synergieffekter på andra affärer. Om vi kan hjälpa våra kunder att skapa bättre godsflöden och bättre affärer, växer också vi som hamn och blir bättre.

”Väldigt nöjda”

Mattias Kellgren, National Seafreight Director hos Kuehne + Nagel AB, säger att han hoppas på att kunna förverkliga planerna på ytterligare godsvolymer inom kort.

– Vi är väldigt nöjda med volymutvecklingen via Helsingborg och hamnen har hjälpt oss att utveckla våra tjänster, säger han.

[/flowy_subscriber_only]

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]