Fotograf: Privat

Kategori: Folk/företag

Hallå där, Elsa Hjertén Grahm!

Hallå där, Elsa Hjertén Grahm, projektkoordinator för Donsö Shipping Meet, som arrangeras den 1–2 september i år.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]ttp://donsoshippingmeet.com/” target=”_blank” rel=”noopener”>Donsö Shipping Meet, som arrangeras den 1–2 september i år.

Hur går förberedelserna inför DSM 2015?

– Det går riktigt bra. Vi har hittills cirka 100 anmälda utställare. Men vi har plats för ett 50-tal till och jag tror inte att det ska vara några problem att fylla alla de platserna. Sedan så håller vi fortfarande på att planera det som ska ske under de två dagarna.

Vad hoppas ni att konferensen ska ge deltagarna?

– Framförallt hoppas vi att alla ska ha det så trevligt som möjligt. Sedan vill vi att alla, efteråt, ska känna att det var två effektiva dagar som gav mycket. Att man lyckats nätverka och göra lite business. Och såklart att man känner att man vill komma tillbaka.

Vad kommer hända på Donsö under de två dagarna?

– Första dagen börjar med registrering och invigning. Ännu är ingen invigningstalare bestämd. Sedan kommer det finnas tid för speed-meeting under både tisdagen och onsdagen. Och parallellt kommer det hållas seminarier. Bland annat ett seminarium om vad som har hänt efter införandet av seca-direktivet. På tisdagskvällen blir det mingel och bankett på hamnplan på Donsö. Sightseening-tåget Stinsen kommer också finnas på plats för att transportera alla mellan de olika platserna på ön.

Vad kan man vänta sig av banketten då?

– Jag tror banketten kommer bli som en variant av Hylands hörna. Det är lite vagt men mer än så vill jag inte säga. Den som kommer får se… Sedan kommer det ligga några olika fartyg nere i hamnen, bland annat ett flytande mobilt vindkraftverk. Så det kommer bli två trevliga dagar.

[/flowy_subscriber_only]

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]