Gabriella.

Fotograf: Pär-Henrik Sjöström

Kategori: Färjetrafik

Gabriella kryssar till Riga och Visby

Viking Line kommer under sommaren att göra kryssningar med Gabriella till Riga och Visby.
För den finländska marknaden erbjuder Viking Line under sommaren ett antal kryssningar från Helsingfors med Gabriella. Enligt det hittills offentliggjorda programmet blir det tre kryssningar till Riga, två till Visby och två till Mariehamn.

[flowy_not_logged_in] [flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link] [/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.

[/flowy_non_subscriber] [flowy_subscriber_only]l kryssningar från Helsingfors med Gabriella. Enligt det hittills offentliggjorda programmet blir det tre kryssningar till Riga, två till Visby och två till Mariehamn.

Viking Line uppger att program av olika slag arrangeras ombord och att passagerarna i samband med kryssningen också kan boka olika aktiviteter på destinationsorten. I Riga erbjuds till exempel möjlighet till en stadsrundtur eller utflykt till Jūrmala.

– Vi är väldigt glada över att komma med goda nyheter. Våra resenärer har länge önskat sig nya kryssningsmål. Eftersom resandet utomlands sannolikt kommer att vara begränsat även nästa sommar ger båtresor en möjlighet att få uppleva känslan av utlandsresa samtidigt som det är ett väldigt tryggt sätt att resa, säger Viking Lines försäljningsdirektör Kaj Takolander i ett pressmeddelande.

För den svenska och åländska marknaden presenterade Viking Line redan i höstas sommardestinationer med Viking Cinderella. Det blir sammanlagt 26 specialkryssningar till fyra olika destinationer. Förutom Visby tillkommer de nya resmålen Gdansk, Bornholm och Höga Kusten.

Under våren har Viking Line för avsikt att introducera även andra nya kryssningsmål.

– Inför sommaren utlovas dessutom några trevliga överraskningar, säger Kaj Takolander.

Rederiet understryker resenärernas säkerhet ombord. Antalet resenärer på kryssningarna är begränsat och Viking Line följer strikta hygienstandarder. Vidare har Viking Lines alla passagerarfartyg verifierats enligt My Care-metoden, vilket innebär att de är certifierade för att kunna hantera och förhindra infektionsrisker, såsom covid-19-smitta.

[/flowy_subscriber_only]
Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]