Deprecated: http_build_query(): Passing null to parameter #2 ($numeric_prefix) of type string is deprecated in /www/sjofartstidningenv2_493/public/wp-content/themes/sjofartstidningen/inc/Controllers/Views.php on line 346

Företag:

Sara Romeborn

Luleå Hamn har anställt Sara Romeborn som ny HR-chef. Hon kommer närmast från konsultbolaget ByHart. Efter ett och ett halvt år som tillfälligt inhyrd hos Luleå Hamn får hon fortsatt förtroende och anställs på heltid.

– Det känns väldigt roligt att få fortsätta i rollen som HR-chef på Luleå Hamn. Jag älskar arbetsplatsen, det finns ett stort driv och engagemang i företaget med framåtsträvande mentalitet och korta vägar till beslut, säger hon.

Sara har lång erfarenhet av HR och har arbetat med allt från arbetsmiljö och arbetsplatshälsa till utvecklingsfrågor och andra personalfrågor.

– Även om branschen är ganska ny för mig så är det faktiskt få saker jag gör för första gången. Som tidigare konsult har jag ofta blivit inkallad till olika organisationer för att det just funnits ett ofta akut behov att fylla. Inte sällan handlar det om svåra situationer som behöver hanteras, så jag har varit med om ganska mycket vid det här laget. Det ger såklart en stabil grund att stå på och jag känner mig trygg i min roll, säger Sara.

I en växande organisation är en viktig del av jobbet att skapa långsiktiga relationer och att kunna se strategiska behov när det gäller personal.

– Vi lever och verkar på en plats där det händer oerhört mycket. Inte minst i hamnen som växer oerhört. Jag motiveras verkligen av att se förändringen som sker framför oss och vill vara med i den utvecklingen. I min roll kan jag bidra till att skapa förutsättningar som gör att alla har det bra på vägen, säger hon.

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]