Fotograf: Lars Andersson

Kategori: Container | Ekonomi | Fartygsutrustning

Välbesökt Donsömässa

Donsö Shipping Meet 2013 är över för den här gången och 800 deltagare från 160 utställare och över 50 rederier har nu lämnat Donsö. Var du plats? Eller är du nyfiken på vilka som var där? Kolla in Sjöfartstidningens bildspecial från DSM13!  

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]bildspecial från DSM13!  

Mässan inleddes på tisdagen med att infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd invigningstalade i strålande solsken.

– Det finns nog ingen lämpligare plats att samlas på än här på Donsö när det gäller sjöfart, vi är omringade av hav och sjöfartshistoria, sade Catharina Elmsäter-Svärd på tisdagsförmiddagen och fortsatte:

– Sjöfartens betydelse för Sveriges export och import ignoreras och glöms ofta bort. Men vi i regeringen ser en stor potential för företag och jobbskapande inom branschen, för sjöfarten är en vinnare i den utveckling som nu pågår. Jag är här för att lyssna på vad ni har att säga, för dialogen mer er är oerhört viktig.

Efter att infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd invigningstalat om alltifrån vikingar, blå tillväxt till ett mer omfattande sjöfartsstöd, började utställare och besökare genast att nätverka och socialisera inne i de två mässhallarna, och efter bara någon halvtimme hade såväl temperatur som ljudvolym stigit märkbart i de båda mässhallarna.

Passa på att kolla in våra mingelbilder från DSM13 – nu dröjer det två år innan Donsöredarna samlar branschen igen på DSM15.

[/flowy_subscriber_only]

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]