Fotograf: Gasum

Kategori: Tank

Coralius når milstolpe

LNG-bunkringsfartyget Coralius har i veckan genomfört sin 100:de LNG-bunkring.

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]sin 100:de LNG-bunkring.

21 februari nådde Sirius LNG-bunkringsfartyg Coralius en milstolpe när det genomförde sin 100:de LNG-bunkring för Gasum (tidigare Skangas). Fartyget ingår i Gasums flotta och bunkringarna har främst skett i Nordsjön och Skagerackområdet. Hon sattes i trafik så sent som för 18 månader sedan.

– 100 fartygsbunkringar är en fantastisk milstolpe för Gasum såväl som för våra kunder. Med Coralius har vi kunnat genomföra bunkring till olika typer av fartyg vilket är ganska unikt. Det har medfört att vi nu är förberedda för alla typer av fartyg. Bunkringsoperationerna är snabba och säkra och vi har fått fantastisk återkoppling från våra kunder. Coralius har definitivt ökat Gasums flexibilitet som LNG-leverantör, säger Kimmo Rahkamo, vice VD, naturgas och LNG, Gasum, i ett pressmeddelande.

Ökad effektivitet

Coralius levererar LNG både till havs och i hamn. Under 2019 kommer Coralius att genomföra fler bunkringsoperationer jämfört med tidigare år. Gasum förväntar sig en ökning av det genomsnittliga antalet bunkrade fartyg.

Coralius har ökat sin effektivitet eftersom LNG-bunkringsoperationerna har blivit snabbare – de är nu nästan lika snabba som oljebunkringar, vilket också har ökat kundtillfredsställelsen, menar Gasum.

[/flowy_subscriber_only]

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]