Hjälp oss att bli ännu bättre!

Vi på Sjöfartstidningen är nyfikna på vad du tycker om vår tidning. För att kunna göra tidningen ännu bättre och mer relevant för dig vill vi höra dina åsikter.

För Sjöfartstidningen är det viktigt att hela tiden utvecklas och fortsätta vara en angelägen och relevant källa för information för branschen. Just nu håller vi på med en stor läsarundersökning för att få veta mer om vilket innehåll du läser och vilket innehåll du vill se mer av eller mindre av. Din röst är viktig. 

Frågorna tar högst någon minut att besvara. Här finns enkäten!

Tack för din hjälp!

Kommentarer

 • "Ki

  Hej Redaktionen, Tidningen ar bra och jag har last den i SA manga ar men vad jag saknar och har gjort ar mera av ”Livsberattelser” fran oss som har varit ute under hela sitt liv(verksamma)!
  Har kontakt med flera av min sort (maskinchef Chif) som ocksa undrat varfor det inte finns mer av det ”gamla” som unga kan ta till sig da aven idag mycket galler som du inte kan lara dej pa vara utbildnigsinstitutioner. (Sjobefalsskolor). Sa om man kunde ”klamma” in lite mer av detta sa blev kanske perspektivet mer vidgat, tror jag.

 • Anonymous

  Jag har läst tidningen i 30år , så när som de senaste 4 åren. Har försökt prenumerera via nätet ett flertal gånger men det har aldrig fungerat.
  Nu följer jag nyhetsbreven som kommer i mailen och får på det sättet läsa lite om vad som händer. Jag saknar kajutalampan och så håller jag med föregåend kommentar om att få läsa lite om de som seglat länge och då kanske inte endast i kajutalampan.
  Tack för ordet!

  • Hej,
   Tack för din kommentar och kul att du håller dig uppdaterad genom våra nyhetsbrev. Idag så har vi flera sätt att starta en prenumeration, enklast är att besöka sjofartstidningen.prenservice.se. Där fyller du i dina uppgifter och så skickar vi hem tidningen till dig. Alternativt så hör du av dig till oss på 031-712 17 50 eller skickar mig ett mail, så hjälper vi dig med att lösa detta.

   Med vänlig hälsning,

   Tomas

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.