Sjölog 2024

Hej på er! Nu är det bara tre månader kvar till SJÖLOG 2024. Känns som igår vi var på Lindholmen och träffades senast. Tiden går fort, och tur är väl det!

Anmälningar från företag trillar in dagligen, så är ert företag inte anmälda än är det hög tid att ni letar i era inkorgar efter mejl från oss, alternativt skickar in en ny intresseanmälan på vår hemsida.

Vi i projektgruppen har varit igång ordentligt sen mitten på september och känner att vi börjar få ihop en riktigt trevlig mässa. Vi har också märkt ett väldigt stort intresse från studenter på sjösektionen för att vara företagsvärd, något jag själv och flera andra i projektgruppen var förra året.

Detta gör oss självklart taggade och vi tror att entusiasmen för att vara företagsvärd kommer smitta av sig på övriga studenter också och resultera i ett stort besöksantal. En stor hjälp i detta är såklart årets mässa som var en stor succé. Vi ska göra vårt bästa för att nästa års mässa blir minst lika trevlig.

Hoppas vi ses där!

Det är bara att du hör av dig om du har några synpunkter. Antar att du läser detta till morgonkaffet, så jag hoppas du får en bra dag!

Kommentarer

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.