Fotograf: Lars Andersson

Kategori: Folk/företag | Politik

Sjöfartstidningen i Almedalen!

Söndagen den 3 juli drar årets upplaga av Almedalsveckan igång. Även i år är Sjöfartstidningen på plats för att rapportera från seminarier och event som berör sjöfarten.

Almedalsveckan i Visby pågår i år mellan 3 och 10 juli och för den som är intresserad av siffror och statistik kan nämnas att i år så kommer cirka 3.800 evenemang att arrangeras av 1.750 olika organisationer. Nästan 8.000 namngivna personer kommer att medverka i dessa evenemang, dit tusentals besökare väntas komma – förra året kom ungefär 35.000 intresserade åhörare. 

För sjöfartens del är det främst Sjöfartsforum som tillsammans med bland annat föreningen Svensk Sjöfart arrangerar de sjöfartsrelaterade programpunkterna. Seminarierna arrangeras i likhet med tidigare år vid den Maritima Mötesplatsen, och schemat för det hela hittar du här

Sjöfartstidningen är alltså på plats – framförallt under måndag till onsdag – för att rapportera från flera av seminarierna. Självklart kommer vi också att  leverera andra intressanta intervjuer och artiklar.

Håll utkik på vår sajt under den kommande veckan, och kanske vi till och med ses i Visby!