Fotograf: Sandra Baqirjazid

Kategori: Folk/företag | Politik

Wista får finbesök på årsmöte

När WISTA Sweden har årsmöte och konferens den 16 maj kommer infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd att tala om regeringens sjöfartspolitik. 

[flowy_not_logged_in]
[flowy_login_link]Redan prenumerant? Logga in här[/flowy_login_link]
[/flowy_not_logged_in]

[flowy_non_subscriber]

Prenumerera

Se alla erbjudanden.


[/flowy_non_subscriber]
[flowy_subscriber_only]gens sjöfartspolitik. 

– Vi är verkligen glada över att infrastrukturministern väljer att komma till vårt årsmöte. Det ger ytterligare tyngd till vårt konferenstema och visar att ministern tycker att vårt nätverk är att räkna med, säger Wista Swedens ordförande Catarina Rockstrand, till vardags vice vd på Svenska Orient Linien.

Temat är alltså sjöfartspolitik och förutom ministern kommer Anna Hammargren, vd på Sjöfartsforum, att berätta om det fortsatta arbetet efter att organisationens maritima manifest presenterades tidigare i år. Dessutom kommer Sveriges Redareförenings kommunikationschef Irene Fällström att tala om hur sjöfartsföretagen ska komma med på den näringspolitiska agendan.

Wista Sweden är den svenska delen av det globala kvinnliga nätverket Women’s International Shipping and Trading Association, som består av 34 nationella föreningar med totalt cirka 1.500 medlemmar, varav runt 100 i Sverige. 

[/flowy_subscriber_only]

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

[mc4wp_form]